WARSZTATY KULINARNE

Mając na względzie cel, jaki przyświeca działalności Fundacji ze Smakiem, związany z propagowaniem zdrowego i świadomego żywienia, postanowiliśmy zaoferować lokalnej społeczności warsztaty, które z jednej strony mają przyczynić się do rozwoju pasji kulinarnych, z drugiej natomiast wskazać zalety zbilansowanej diety, opartej na zdrowych, pełnowartościowych produktach, wykorzystującej szczególnie bogactwo owoców i warzyw.

Poprzez udział w naszych warsztatach uczestnicy zdobywają wiedzę jak łączyć produkty, by uzyskać – zaskakujący
i pełen bogactwa aromatów smak, poznają potrawy z różnych zakątków świata, czy też nabywają praktyczną wiedzę
na temat wpływu żywności na zdrowie i samopoczucie. Organizując warsztaty chcemy pokazać, szczególnie młodemu pokoleniu, że wspólne przygotowywanie posiłków nie tylko może być bardzo interesujące i odkrywcze, ale także może stanowić formę spędzenia czasu wolnego z drugim człowiekiem, zacieśniając więzi i budując nowe przyjaźnie. Na specjalne życzenie – oferujemy  także warsztaty spersonalizowane, w tym okolicznościowe, jak np.: z okazji Dnia Chłopaka, Andrzejek, Świąt Bożego Narodzenia i inne.

WARSZTATY DLA DZIECI

WARSZTATY DLA MŁODZIEŻY