ZATRUDNIMY PRACOWNIKA

FUNDACJA ZE SMAKIEM

ZATRUDNI OSOBĘ Z ZAMIŁOWANIEM DO PRZYGOTOWYWANIA  NATURALNEJ
ORAZ NAWIĄZUJĄCEJ DO TRADYCJI ŻYWNOŚCI

ZAKRES OBOWIĄZKÓW: PRZYGOTOWANIE PRZETWORÓW NA BAZIE OWOCÓW, WARZYW I DZIKO ROSNĄCYCH ROŚLIN, ORGANIZACJA I PROWADZENIE WARSZTATÓW DLA DZIECI, WYPIEKANIE CHLEBA, NADZÓR NAD WYNAJMEM POWIERZCHNI WRAZ ZE SPRZĘTEM KUCHENNYM NA RZECZ MIESZKAŃCÓW I PODMIOTÓW GOSPODARCZYCH, TŁOCZENIE SOKÓW, OBSŁUGA KLIENTÓW, WYKONYWANIE CZYNNOŚCI O CHARAKTERZE PORZĄDKOWYM I ADMINISTRACYJNYM.

WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚCI W ZAKRESIE WYPIEKU CHLEBA, DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYRZĄDZANIA KONFITUR, POWIDEŁ, SOKÓW, KISZONEK ITP., BADANIA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNE, ZAMIŁOWANIE DO PRACY Z LUDŹMI, DYSPOZYCYJNOŚĆ, OTWARTOŚĆ NA WYZWANIA I DZIAŁANIA NA RZECZ LOKALNEJ SPOŁECZNOŚCI, MILE WIDZIANE WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE (GASTRONOMIA, TECHNOLOGIA ŻYWIENIA, DIETETYKA) ORAZ PRAWO JAZDY KAT. B

OFERUJEMY: DOBRE WARUNKI PRACY, MIŁĄ ATMOSFERĘ, CIEKAWE DOŚWIADCZENIA, WSPÓŁUCZESTNICZENIE W PROJEKTACH UNIJNYCH, W TYM SZKOLENIOWYCH.

OFERTY PRACY (CV) PROSIMY SKŁADAĆ: DO DNIA 12 STYCZNIA 2022 R. DO GODZINY 16.00
MAILOWO NA ADRES:
BIURO@FUNDACJAZESMAKIEM.PL LUB W SIEDZIBIE FUNDACJI W KRWONACH 32, GM. BRUDZEW W GODZINACH OD 8.00 DO 16.00

ZATRUDNIMY PRACOWNIKA - Fundacja Ze Smakiem