SZKOLENIE – Uwarunkowania prawne związane z funkcjonowaniem Inkubatora Kuchennego w Polsce

Serdecznie zapraszamy do udziału w szkoleniu „Uwarunkowania prawne związane z funkcjonowaniem Inkubatora Kuchennego w Polsce”. Szkolenie poświęcone jest formalno-prawnym uwarunkowaniom prowadzenia Inkubatorów Kuchennych w Polsce, w tym wprowadzania produktów żywnościowych pochodzenia roślinnego na rynek. Szkolenie odbędzie się w dniach 20.08.2018 r. i 17.09.18 r. w biurze przy ul. Kolska Szosa 3. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z biurem 63 289 36 59. 

Kontakt

Fundacja Ze Smakiem
Krwony 32
62-720 Brudzew

FACEBOOK

  • tel. 791 610 610
Jesteśmy częścią grupy:
SZKOLENIE - Uwarunkowania prawne związane z funkcjonowaniem Inkubatora Kuchennego w Polsce - Fundacja Ze Smakiem
spoldzielnie.org