Szkolenie „Promocja i marketing produktów spożywczych”

Kolejne szkolenie w ramach tworzonego Inkubatora Kuchennego

Fundacja ze Smakiem organizuje szkolenie nt.: „Promocja i marketing produktów spożywczych”, które poprowadzi: Pan Wojciech Lewandowski założyciel Impresariatu Kulinarnego, mający na swoim koncie dziesiątki przeprowadzonych warsztatów kulinarnych, organizator Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku. Pan Wojtek kulinarne szlify zdobywał w USA, Tajlandii, Indiach, na Węgrzech i we Włoszech. Gościł w DDTVN i Kuchni+. Z entuzjazmem i zaangażowaniem dzieli się swoją pasją z innymi. Szkolenie odbędzie się 24 października w godz. od 8.30 do 16.30 w Sali Konferencyjnej Tureckiego Inkubatora Przedsiębiorczości w Turku, ul. Jedwabnicza 4.
Program szkolenia:

Potęga lokalnej marki kulinarnej – wprowadzenie

Produkt lokalny, produkt regionalny, produkt tradycyjny– definicje, umocowania prawne, systemy klasyfikacji istotne dla promocji i marketingu

Potęga lokalności – najsilniejsze kulinarne marki lokalne przykłady z Polski i ze świata – analiza przypadków

Skuteczne wprowadzanie na rynek i marketing produktów lokalnych:

Trendseterzy

Pozycjonowanie

Marketing narracyjny

Produkt lokalny i regionalny – skuteczne narzędzia promocyjne

Współpraca dziennikarska

Budowanie marki w sieci

Pozyskiwanie ambasadorów produktu

Reklama tradycyjna

Event marketing

„Słynne powidła z Turku” – kreatywne mini warsztaty na podsumowanie zajęć.

Osoby zainteresowane udziałem w szkoleniu prosimy o dokonywanie zgłoszeń na Kartach Zgłoszenia dostępnych w biurze przy ul. Kolska Szosa 3 w Turku, najpóźniej do dnia 22 października do godz. 12.00. O zakwalifikowaniu na liście obecności decydować będzie kolejność zgłoszeń.
Liczba miejsc jest ograniczona.

Osoba odpowiedzialna za organizację szkolenia Magdalena Ciołek tel. 63 289 36 57, e-mail fundacjazesmakiem@wp.pl

Szkolenie „Promocja i marketing produktów spożywczych” - Fundacja Ze Smakiem