Aktualności

TRADYCJE KISZENIA KAPUSTY NA ZIEMI TURA

TRADYCJE KISZENIA KAPUSTY NA ZIEMI TURA

Szanowni Państwo, celem podsumowania działań w projekcie grantowym pn.: CUD NATURY. KISZONKI I FERMENTACJE zarejestrowany został film promujący obrzęd...
CUD NATURY NA NASZEJ ZIEMI

CUD NATURY NA NASZEJ ZIEMI

W czwartek 8 listopada 2018 r. mieliśmy przyjemność uczestniczyć w niezwykłym wydarzeniu – obrzędowym – pokazie kiszenia kapusty. Niezwykłym...
WARSZTATY Z KRÓLEM KISZONEK ALEKSANDREM BARONEM!

WARSZTATY Z KRÓLEM KISZONEK ALEKSANDREM BARONEM!

Serdecznie zapraszamy mieszkańców i liderów organizacji pozarządowych z obszaru działania Turkowskiej Unii Rozwoju – T.U.R. na warsztaty pt.: CUD...
W POSZUKIWANIU TRADYCYJNYCH POTRAW NA BAZIE ZIÓŁ Z OBSZARU LGD

W POSZUKIWANIU TRADYCYJNYCH POTRAW NA BAZIE ZIÓŁ Z OBSZARU LGD

Wykład na temat tradycji zielarskich na obszarze Turkowskiej Unii Rozwoju – T.U.R. wygłoszony przez dr Aleksandrę Kleśtę za nami,...
Szkolenie „Promocja i marketing produktów spożywczych”

Szkolenie „Promocja i marketing produktów spożywczych”

Kolejne szkolenie w ramach tworzonego Inkubatora Kuchennego  Fundacja ze Smakiem organizuje szkolenie nt.: „Promocja i marketing produktów spożywczych”, które...
Szkolenie „Uwarunkowania prawne funkcjonowania Inkubatora Kuchennego w Polsce”

Szkolenie „Uwarunkowania prawne funkcjonowania Inkubatora Kuchennego w Polsce”

Pierwsze szkolenie w ramach projektu” Wdrażanie innowacji w zakresie utworzenia Inkubatora Kuchennego na obszarze działania LGD Turkowska Unia Rozwoju...
WYKŁAD DR ALEKSANDRY KLEŚTY-NAWROCKIEJ NT. TRADYCJI ZIELARSKICH NA OBSZARZE TURKOWSKIEJ UNII ROZWOJU – T.U.R.

WYKŁAD DR ALEKSANDRY KLEŚTY-NAWROCKIEJ NT. TRADYCJI ZIELARSKICH NA OBSZARZE TURKOWSKIEJ UNII ROZWOJU – T.U.R.

Serdecznie zapraszamy do udziału w spotkaniu, podczas którego wygłoszony zostanie wykład .: Tradycje zielarskie na obszarze Turkowskiej Unii Rozwoju –...
SZKOLENIE – Uwarunkowania prawne związane z funkcjonowaniem Inkubatora Kuchennego w Polsce

SZKOLENIE – Uwarunkowania prawne związane z funkcjonowaniem Inkubatora Kuchennego w Polsce

Serdecznie zapraszamy do udziału w szkoleniu „Uwarunkowania prawne związane z funkcjonowaniem Inkubatora Kuchennego w Polsce”. Szkolenie poświęcone jest formalno-prawnym...
PROJEKT NIEZŁE ZIÓŁKO CZYLI TRADYCJE ZIELARSKIE NA ZIEMI TURA-a

PROJEKT NIEZŁE ZIÓŁKO CZYLI TRADYCJE ZIELARSKIE NA ZIEMI TURA-a

W dniach 26-27 lipca 2018 r. Fundacja ze Smakiem, zorganizowała warsztaty zielarskie w ramach operacji pn. „Niezłe ziółko, czyli tradycje...
PODPISANIE UMOWY NA UTWORZENIE INKUBATORA KUCHENNEGO

PODPISANIE UMOWY NA UTWORZENIE INKUBATORA KUCHENNEGO

W dniu 21 maja 2018 r. w Poznaniu reprezentanci Zarządu działającej od 2006 r. Fundacji ze Smakiem (wcześniejsza nazwa:...

Kontakt

Fundacja Ze Smakiem
Krwony 32
62-720 Brudzew

FACEBOOK

  • tel. 791 610 610
Jesteśmy częścią grupy:
Aktualności - Strona 2 z 2 - Fundacja Ze Smakiem
spoldzielnie.org