CENNIK INKUBATORA

CENNIK INKUBATORA KUCHENNEGO FUNDACJI ZE SMAKIEM

Krwony, dn. 15.11.2021 r.

 

  1. Wynajem pomieszczeń kuchennych wraz z wyposażeniem (suszarka, patelnia elektryczna, piec chlebowy z szamotem, wyparzarka, kuchnia gazowa, kuchnia elektryczna, chłodnia, tłocznia soku, pasteryzator wraz z adapterem do butelek, rozdrabniacz do owoców i warzyw, szatkownica + drobne wyposażenie kuchni)*:
  • 20 zł/h + koszt zużytej energii**; powyżej 5 h – rabat za wynajem 20 % za każdą rozpoczętą godzinę
  1. Wynajem Sali szkoleniowej:
  • 60 zł/h; powyżej 5 h – rabat 10 % za każdą rozpoczętą godzinę
  • 80 zł/h wynajem Sali wraz z obsługą (sprzątanie w trakcie i po zakończeniu) – rabat j.w.
  1. Usługi:
  • Tłoczenie soku + pasteryzacja: za worek 3 l – 6,5 zł, za worek 5 l – 9,9 zł (cena zawiera opakowanie); tłoczenie soku ze „spadów” + pasteryzacja: za worek 3 l – 8,5 zł, za worek 5 l – 12,00 zł **
  • Liofilizacja: 50-100 zł (cena warunkowana specyfiką procesu technologicznego i jego czasem trwania) + koszt zużycia energii
  • Pieczenie chleba na zlecenie innego podmiotu (umowa stała) – wg indywidualnej wyceny
  • Suszenie owoców, warzyw, grzybów – 23 zł
  • Prowadzenie warsztatów dla grup zorganizowanych – wg indywidualnej wyceny
  • Magazynowanie w chłodni – 2 zł/h
  • Magazynowanie gotowych wyrobów na regałach – 0,5 zł/h***
  • Konfekcjonowanie z wykorzystaniem materiałów dostarczonych przez klienta – 22 zł /osobogodzina (ostateczna cena stanowi iloczyn osób wykonujących usługę i stawki za osobogodzinę)
  • Przetwórstwo – 30 zł osobogodzina (ostateczna cena stanowi iloczyn osób wykonujących usługę i stawki za osobogodzinę)
  1. Worki do soków „bag in box” 3 l – 3,50 zł; 5l – 4,00 zł

 

 

*nie dotyczy wynajmu celem liofilizacji i suszenia

**nie mniej niż 60 kg

***istnieje możliwość indywidualnej wyceny

Kontakt

Fundacja Ze Smakiem
Krwony 32
62-720 Brudzew

FACEBOOK

  • tel. 791 610 610
Jesteśmy częścią grupy:
CENNIK INKUBATORA - Fundacja Ze Smakiem
spoldzielnie.org