TECHNIKI MODELOWANIA MARKI LOKALNEGO PRODUKTU SPOŻYWCZEGO W OPARCIU O ROZPOZNANE POTRZEBY KONSUMENTÓW

W ramach tworzonego Inkubatora Kuchennego Fundacja ze Smakiem organizuje kolejne szkolenie nt.: „Technik modelowania marki lokalnego produktu spożywczego w oparciu o rozpoznane potrzeby konsumentów”, które poprowadzi Pani Monika Kozłowska – Dyrektor Tureckiej Izby Gospodarczej.

Szkolenie odbędzie się 12 czerwca w godz. od 8.00 do 16.00 na ulicy Kolskiej Szosie 3 w Turku.

 

Program:

  • Przedstawienie sposobu myślenia i metody pracy
  • Zmiany na rynku spożywczym – jak do tego podejść? – Umiejętne czytanie trendów w odróżnieniu do kopiowania konkurencji – teoria i przykłady
  • Jak rozwiązuje się dziś problemy, tworzy produkty w oparciu o koncentrację na użytkowniku?
  • Budowanie zespołu: Jak pracować efektywnie w grupie, tak by powstawały wartościowe koncepty – praktyczne ćwiczenia
  • Zanurzenie kontekstowe, zwyczaje zakupowe, lista problemów i potrzeb – praktyczne ćwiczenia
  • Definiowanie korzyści dla odbiorcy (produkt, marka, opakowanie)
  • Przeprowadzenie sesji generowania pomysłów z zastosowaniem wybranych technik kreatywnych
  • Agregowanie i filtracja pomysłów, przygotowanie kart konceptów
  • Wyjaśnienie założeń i tworzenie szybkich prototypów
  • Feedback, podsumowanie prac projektowych
  • Wprowadzenie do narzędzi pozyskiwania grup odbiorców

Kontakt

Fundacja Ze Smakiem
Krwony 32
62-720 Brudzew

FACEBOOK

  • tel. 791 610 610
Jesteśmy częścią grupy:
TECHNIKI MODELOWANIA MARKI LOKALNEGO PRODUKTU SPOŻYWCZEGO W OPARCIU O ROZPOZNANE POTRZEBY KONSUMENTÓW - Fundacja Ze Smakiem
spoldzielnie.org