Aktualności

Informacja o wynikach naboru na wolne stanowisko pracownicze

Informacja o wynikach naboru na wolne stanowisko pracownicze

INFORMACJA O WYNIKACH NABORU NA STANOWISKO PRACOWNICZE    w Fundacji Ze Smakiem   Komisja rekrutacyjna informuje, że w wyniku...
NABÓR NA WOLNE STANOWISKO PRACY

NABÓR NA WOLNE STANOWISKO PRACY

  FUNDACJA ZE SMAKIEM ZATRUDNI OSOBĘ Z ZAMIŁOWANIEM DO PRZYGOTOWYWANIA  NATURALNEJ ORAZ NAWIĄZUJACEJ DO TRADYCJI ŻYWNOŚCI   ZAKRES OBOWIĄZKÓW:...
NABÓR NA WOLNE STANOWISKO PRACY – PRACOWNIK DS. ADMINISTRACYJNO – TECHNICZNYCH

NABÓR NA WOLNE STANOWISKO PRACY – PRACOWNIK DS. ADMINISTRACYJNO – TECHNICZNYCH

FUNDACJA ZE SMAKIEM ZATRUDNI PRACOWNIKA DO SPRAW ADMINISTRACYJNO-TECHNICZNYCH W INKUBATORZE KUCHENNYM W KRWONACH 32, W GMINIE BRUDZEW ZAKRES OBOWIĄZKÓW:...
„RODZINNE” ZAKOŃCZENIE LATA

„RODZINNE” ZAKOŃCZENIE LATA

Festiwal Chleba i Filmów Kulinarnych to smakowita inicjatywa, która miała miejsce w ubiegłą sobotę w Krwonach. W programie przewidziano...
FESTIWAL Z DOBRYM SMAKIEM NA ZAKOŃCZENIE LATA

FESTIWAL Z DOBRYM SMAKIEM NA ZAKOŃCZENIE LATA

Szykujemy dla was kolejną niespodziankę w ramach projektu grantowego współfinansowanego z programu LEADER. Już 31 sierpnia w Krwonach, na...
MAGICZNA WSTĘGA PRZECIĘTA!

MAGICZNA WSTĘGA PRZECIĘTA!

W dniu 8 sierpnia odbyło się uroczyste otwarcie Inkubatora Kuchennego Fundacji Ze Smakiem, jak również nowych siedzib Turkowskiej Unii...
NABÓR NA WOLNE STANOWISKO PRACY – PRACOWNIK DS. ADMINISTRACYJNO – TECHNICZNYCH

NABÓR NA WOLNE STANOWISKO PRACY – PRACOWNIK DS. ADMINISTRACYJNO – TECHNICZNYCH

  FUNDACJA ZE SMAKIEM ZATRUDNI PRACOWNIKA DO SPRAW ADMINISTRACYJNO-TECHNICZNYCH W INKUBATORZE KUCHENNYM W KRWONACH 32, W GMINIE BRUDZEW ZAKRES...
TECHNIKI MODELOWANIA MARKI LOKALNEGO PRODUKTU SPOŻYWCZEGO W OPARCIU O ROZPOZNANE POTRZEBY KONSUMENTÓW

TECHNIKI MODELOWANIA MARKI LOKALNEGO PRODUKTU SPOŻYWCZEGO W OPARCIU O ROZPOZNANE POTRZEBY KONSUMENTÓW

W ramach tworzonego Inkubatora Kuchennego Fundacja ze Smakiem organizuje kolejne szkolenie nt.: „Technik modelowania marki lokalnego produktu spożywczego w...
UCZYMY SIĘ OD NAJLEPSZYCH!

UCZYMY SIĘ OD NAJLEPSZYCH!

W dniach 18-19 lutego 2019 r. mogliśmy podziwiać efekty wspólnej pracy liderów Lokalnej Grupy Działania Gościniec 4 Żywiołów z...
TRADYCJE KISZENIA KAPUSTY NA ZIEMI TURA

TRADYCJE KISZENIA KAPUSTY NA ZIEMI TURA

Szanowni Państwo, celem podsumowania działań w projekcie grantowym pn.: CUD NATURY. KISZONKI I FERMENTACJE zarejestrowany został film promujący obrzęd...
CUD NATURY NA NASZEJ ZIEMI

CUD NATURY NA NASZEJ ZIEMI

W czwartek 8 listopada 2018 r. mieliśmy przyjemność uczestniczyć w niezwykłym wydarzeniu – obrzędowym – pokazie kiszenia kapusty. Niezwykłym...
WARSZTATY Z KRÓLEM KISZONEK ALEKSANDREM BARONEM!

WARSZTATY Z KRÓLEM KISZONEK ALEKSANDREM BARONEM!

Serdecznie zapraszamy mieszkańców i liderów organizacji pozarządowych z obszaru działania Turkowskiej Unii Rozwoju – T.U.R. na warsztaty pt.: CUD...
W POSZUKIWANIU TRADYCYJNYCH POTRAW NA BAZIE ZIÓŁ Z OBSZARU LGD

W POSZUKIWANIU TRADYCYJNYCH POTRAW NA BAZIE ZIÓŁ Z OBSZARU LGD

Wykład na temat tradycji zielarskich na obszarze Turkowskiej Unii Rozwoju – T.U.R. wygłoszony przez dr Aleksandrę Kleśtę za nami,...
Szkolenie „Promocja i marketing produktów spożywczych”

Szkolenie „Promocja i marketing produktów spożywczych”

Kolejne szkolenie w ramach tworzonego Inkubatora Kuchennego  Fundacja ze Smakiem organizuje szkolenie nt.: „Promocja i marketing produktów spożywczych”, które...
Szkolenie “Uwarunkowania prawne funkcjonowania Inkubatora Kuchennego w Polsce”

Szkolenie “Uwarunkowania prawne funkcjonowania Inkubatora Kuchennego w Polsce”

Pierwsze szkolenie w ramach projektu” Wdrażanie innowacji w zakresie utworzenia Inkubatora Kuchennego na obszarze działania LGD Turkowska Unia Rozwoju...

Kontakt

Fundacja Ze Smakiem
Krwony 32
62-720 Brudzew

FACEBOOK

  • tel. 791 610 610
Jesteśmy częścią grupy:
Aktualności - Fundacja Ze Smakiem
spoldzielnie.org